Boekingen

Waar treden wij zoal op?

Wij treden op in bejaardencentra, verzorgingstehuizen,
bij evenementen, dorpsfeesten, jubilea en andere speciale gebeurtenissen. Wij verzorgen deze optredens op zeer uiteenlopende locaties, dit kan zijn op grote podia, maar ook in kleinere ruimtes zonder podium. Wij zingen met even veel plezier in de openlucht als in de besloten omgeving van een verzorgingstehuis.

Boekings info:

Het handigste is om eerst in onze agenda te kijken op welke datums 't Hèmerts Visserskoor al bezet is. Op deze manier voorkomt u dat u een aanvraag doet op een datum die niet meer beschikbaar is. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij bekijken of onze dirigent, muzikanten en genoeg leden van het koor op de gewenste datum beschikbaar zijn.      

Wat zingen wij voor liedjes?

Wij zingen hoofdzakelijk Nederlandstalige vissers- en zeemans liedjes, maar ook enkele aan wind en water gerelateerde nummers in het Engels en Duits.

Hoe lang duurt een optreden?

Onze optredens bestaan meestal uit twee blokken van ongeveer 20 tot 30 min. Met tussen de 2 blokken in een korte pauze, zodat de zangers de kelen kunnen smeren.   

Wat moet er aanwezig zijn? 

Wij beschikken over een eigen geluidsinstallatie die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Dus er moet op de locatie van het optreden stroom aanwezig zijn, verder moet er genoeg ruimte zijn om ons zelf op te stellen, omdat ons koor uit een dirigent, 3 accordeonisten, een drummer, een gitarist, en uit 40 zangers bestaat, hebben we nogal wat plaats nodig

Hoe krijg ik meer informatie?  

Voor meer informatie kunt u (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen. Het makkelijkste manier is om dat per contactformulier te doen, dan zijn uw wensen en de mogelijkheden die wij uw bieden het snelst op elkaar afgestemd. Als u besluit ons te boeken worden de gemaakte afspraken vastgelegd. 

Contactgegevens:

Cok van Rijnsbergen - Tel: 06-40851688
Bert van der Stelt - Tel: 06-22549919
Mail: boekingen@hemerts-visserskoor.nl
Mail: info@hemerts-visserskoor.nl         

Shanty Nederland:

Ons koor is aangesloten bij Shanty Nederland, deze organisatie is opgericht 13 april 2011 als overkoepelende organisatie voor koren met een groot deel van Shanty, Seasongs en of Martime Folk in hun repertoire. Ook verzorgen zij voor ons koor de BUMA/Stemra verplichtingen.

Contact gegevens:

't Hèmerts Visserskoor
Achterstraat 11
5315 AL Kerkwijk

info@hemerts-visserskoor.nl

Tel: 06-40851688

Shanty Nederland

Info:

Ons koor is aangesloten bij Shanty Nederland, een organisatie voor koren met Shanty, Seasongs en of Martime Folk in hun repertoire.      

Buma/Stemra

Tevens verzorgen zij voor ons koor de Buma/Stemra verplichtingen.