van ’t Hèmerts Visserskoor

Mobirise

Leo & Corrie van Dalen 40 jaar getrouwd!

Brakel/Zaltbommel — Vrijdag 27 november 2020, was het precies 40 jaar geleden, dat Leo & Corrie van Dalen in het huwelijksbootje stapte. Een heel speciaal jubileum, dat vanzelfsprekend felicitaties verdient. Die waren er dan ook, onder andere van onze voorzitter Dirk Brugmans. Hij zocht het robijnen echtpaar op in hun Intertoys winkel te Zaltbommel, en feliciteerde hen, namens het ’t Hèmerts Visserskoor, en deed zijn gelukwens vergezeld gaan met een bos bloemen.

Mobirise

Arie & Anna van den Oever 60 jaar getrouwd!

Nederhemert — Dinsdag 27 oktober 2020 vierden Arie en Anna van den Oever, hun 60-jarig huwelijksjubileum. Voorzitter Dirk Brugmans bracht hun een bezoek, en feliciteerde het jubilerende echtpaar (op gepaste afstand) met hun diamanten huwelijk en overhandigde namens ’t Hèmerts Visserskoor een bloemetje.

Kaartje voor de leden.

Nederhemert — Veel mensen hebben in deze tijd, de kracht van een kaartje herontdekt. Daarom heeft het bestuur van ’t Hèmerts Visserskoor besloten om de koorleden een kaartje te sturen, om ze een hart onder de riem te steken en te laten weten dat wij aan hen denken. Want ook voor onze leden geldt: Oost West, op dit moment is thuis blijven het best.

(klik op de kaart voor een vergroting)

Mobirise

Peter & Hennie van den Bogert 50 jaar getrouwd!

Ammerzoden — Woensdag 27 mei 2020 vierden Peter en Hennie van den Bogert, hun 50-jarig huwelijksjubileum. Aan de voordeur van hun woning aan de Boonkamp blonk toepasselijk, het getal 50 in goud, en voor voorzitter Dirk Brugmans viel het daarom niet te missen: hier moest worden gelukgewenst. Dat deed hij dan ook allerhartelijkst, en onderstreepte dat als gebruikelijk met een feestelijk bloemetje.

't Hèmerts Visserskoor
Achterstraat 11
5315 AL Kerkwijk

info@hemerts-visserskoor.nl