Mobirise

Dirk & Bep Brugmans 45 jaar getrouwd!

Nederhemert — Vrijdag 22 januari was het maar liefst 45 jaar geleden dat onze voorzitter Dirk en zijn vrouw Bep, elkaar het jawoord gaven.
Een goede reden voor een felicitatiebezoek. Dus ging onze vice-voorzitter Cok van Rijnsbergen naar Nederhemert, om hen, namens ’t Hèmerts Visserskoor te feliciteren en uiteraard deed hij, (zoals Dirk dat altijd bij anderen doet) zijn gelukwens vergezeld gaan met een mooie bos bloemen.

Mobirise

Nico & Tineke de Bruin 40 jaar getrouwd!

Woerden — Woensdag 30 december 2020 vierde, onze accordeonist Nico en zijn vrouw Tineke, hun 40-jarig huwelijksjubileum. Maar ook hier zette de corona-crisis een streep door het geplande feest. Maar toch ging deze bijzondere dag niet zomaar voorbij. Voorzitter Dirk Brugmans feliciteerde het robijnen echtpaar telefonisch, en wenste hun nog vele jaren geluk in goede gezondheid toe. Ook werd namens ’t Hèmerts Visserskoor, een mooie bos bloemen bezorgd.

Mobirise

Leo & Corrie van Dalen 40 jaar getrouwd!

Brakel/Zaltbommel — Vrijdag 27 november 2020, was het precies 40 jaar geleden, dat Leo & Corrie in het huwelijksbootje stapte. Een heel speciaal jubileum, dat vanzelfsprekend felicitaties verdient. Die waren er dan ook, onder andere van onze voorzitter Dirk Brugmans. Hij zocht het robijnen echtpaar op in hun Intertoys winkel te Zaltbommel, en feliciteerde hen, namens ’t Hèmerts Visserskoor, en deed zijn gelukwens vergezeld gaan met een bos bloemen.

Mobirise

Arie & Anna van den Oever 60 jaar getrouwd!

Nederhemert — Dinsdag 27 oktober 2020 vierde Arie en Anna van den Oever, hun 60-jarig huwelijksjubileum. Voorzitter Dirk Brugmans bracht hun een bezoek, en feliciteerde het jubilerende echtpaar (op gepaste afstand) met hun diamanten huwelijk en overhandigde namens ’t Hèmerts Visserskoor een bloemetje.

Mobirise

Mari & Lia Krijgh 40 jaar getrouwd!

Well — Zaterdag 11 juli was het 40 jaar geleden, dat Mari en Lia in het huwelijksbootje stapte, dit hadden ze op feestelijke wijze willen vieren,
maar de corona-crisis zette een streep door het feest. Voorzitter Dirk Brugmans had hen namens ’t Hèmerts Visserskoor willen verassen met felicitaties en een bloemetje, maar er was niemand thuis, ze waren gezellig met kinderen en kleinkinderen picknicken. Dus heeft hij de bloemen op een veilige plaats achter gelaten, waar ze later bij thuiskomst, met veel enthousiasme werden gevonden.

Kaartje voor de leden.

Nederhemert — Veel mensen hebben in deze tijd, de kracht van een kaartje herontdekt. Daarom heeft het bestuur van ’t Hèmerts Visserskoor besloten om de koorleden een kaartje te sturen, om ze een hart onder de riem te steken en te laten weten dat wij aan hen denken. Want ook voor onze leden geldt: Oost West, op dit moment is thuis blijven het best.

(klik op de kaart voor een vergroting)

Mobirise

Peter & Hennie van den Bogert 50 jaar getrouwd!

Ammerzoden — Woensdag 27 mei 2020 vierde Peter en Hennie van den Bogert, hun 50-jarig huwelijksjubileum. Aan de voordeur van hun woning aan de Boonkamp blonk toepasselijk, het getal 50 in goud, en voor voorzitter Dirk Brugmans viel het daarom niet te missen: hier moest worden gelukgewenst. Dat deed hij dan ook allerhartelijkst, en onderstreepte dat als gebruikelijk met een feestelijk bloemetje.

't Hèmerts Visserskoor
Achterstraat 11
5315 AL Kerkwijk

info@hemerts-visserskoor.nl