van ’t Hèmerts Visserskoor

Kaartje voor de leden.

Nederhemert — Veel mensen hebben in deze tijd, de kracht van een kaartje herontdekt. Daarom heeft het bestuur van ’t Hèmerts Visserskoor besloten om de koorleden een kaartje te sturen, om ze een hart onder de riem te steken en te laten weten dat wij aan hen denken. Want ook voor onze leden geldt: Oost West, op dit moment is thuis blijven het best.

(klik op de kaart voor een vergroting)

Mobirise

Peter & Hennie van den Bogert 50 jaar getrouwd!

Ammerzoden — Woensdag 27 mei vierden Peter en Hennie van den Bogert, hun 50-jarig huwelijksjubileum. Aan de voordeur van hun woning aan de Boonkamp blonk toepasselijk, het getal 50 in goud, en voor voorzitter Dirk Brugmans viel het daarom niet te missen: hier moest worden gelukgewenst. Dat deed hij dan ook allerhartelijkst, en onderstreepte dat als gebruikelijk met een feestelijk bloemetje.

't Hèmerts Visserskoor
Achterstraat 11
5315 AL Kerkwijk

info@hemerts-visserskoor.nl