Koornieuws

van ’t Hèmerts Visserskoor                                                             

Mobirise

 

Onze accordeoniste Toos met pensioen!

Den Bosch — Keramisch atelier Cor Unum neemt als Toos-ti-band afscheid van meester-glazuurder Toos Beekers.
Lees hier het hele verhaal op Branbants Dagblad.nl

Mobirise

Peter en Wil Jonkers 50 jaar getrouwd!

Zaltbommel — De reeks zilveren, robijnen, saffieren, gouden en diamanten bruidsparen binnen ons koor, blijft zich alsmaar uitbreiden. Dit keer werd het bruidspaar Peter en Wil Jonkers, uit Zaltbommel, verrast door onze voorzitter, met het welbekende bloemetje. Ze vierden op vrijdag 9 juli, namelijk hun vijftigste huwelijksdag. Een mooie mijlpaal, en wij wensen hen, namens het gehele koor, nog vele fijne huwelijksjaren samen!


Mobirise

 

Peter Jonkers Lid in de Orde van Oranje Nassau!

Zaltbommel, 26 april 2021 — Koorlid Peter Jonkers heeft een Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor zijn vele vrijwilligerswerk. Peter is sinds 1995 zeer actief als bestuurslid/coördinator verkeersregelaars voor de Stichting Wielersupport Zaltbommel. Als er een evenement is waarbij verkeersregelaars nodig zijn denkt men meteen aan hem. Vriendelijk en met verstand van zaken wordt iedereen te woord gestaan en geholpen. Mede dankzij de inzet van Peter en zijn vrijwilligers verlopen vele evenementen veilig. 
Omdat onze voorzitter Dirk Brugmans herstellende is van een heupoperatie,
zijn de felicitaties en de bloemen, namens ’t Hèmerts Visserskoor, overhandigd door Cok van Rijnsbergen en Bert van der Stelt.Mobirise

 Toos in de lappenmand !

Kerkdriel — Dag allemaal
Toos Beekers belde mij, het zit haar allemaal niet mee dit jaar. In januari is haar fiets gestolen, toen ze bij haar werk in Den Bosch, klaar stond om naar huis te fietsen, maar iets vergeten was. Gauw even binnen, iets pakken, maar helaas toen Toos buiten kwam, was haar fiets verdwenen. Toos in zak en as, dat snappen jullie wel. Organisatie waar ze werkt, heeft een oplossing bedacht, want Toos gaat dit of begin volgend jaar met pensioen, en nu heeft ze alvast een afscheidscadeau gekregen, namelijk ...een fiets.
Maar het was geen fiets, zoals ze gewend was, hoorde ik iemand vertellen, maar Toos was er blij mee. Op een mooie vrijdagmiddag, 24 februari, had Toos een afspraak, met een opticien, in Den Bosch en Toos dacht, lekker op de fiets daar naar toe te rijden. Tussen Hedel en Den Bosch, bij het afvalverwerkingsbedrijf, is Toos gevallen en ze weet niet hoe dat gekomen is. Omstanders stopte en gingen bij Toos zitten, die op de grond lag in een plas bloed, vanwege een wond aan haar hoofd, ze moest blijven liggen tot ambulance kwam. Flinke hoofdwond, gehecht in ziekenhuis, maar ze mocht naar huis, maar niet alleen blijven, is daarom een nacht naar haar broer gegaan in Kerkdriel. Maar het gaat nu weer de goede kant op met Toos,
ze is nog thuis, maar hoopt toch, dat ze spoedig kan gaan werken.
Bellen jullie haar een keer, zal Toos zeer op prijs stellen 06-15132980

Met vriendelijke groet,   Dirk Brugmans

Mobirise

 

Herman & Teuni Sprong 40 jaar getrouwd!

Well — Herman en Teuni Sprong vierden op 29 januari hun 40-jarig huwelijksfeest. Voorzitter Dirk Brugmans bezocht het bruidspaar,
aan de Slijkwellsestraat te Well, om hen persoonlijk zijn felicitaties
over te brengen. Uiteraard vonden de welgemeende felicitaties
plaats volgens de richtlijnen van het RIVM, dus op gepaste afstand!
Tevens overhandigde hij het bruidspaar een bos bloemen namens
’t Hèmerts Visserskoor, en wenste hun, ook namens het koor nog
veel gelukkige en gezonde jaren toe!

Mobirise

 

Dirk & Bep Brugmans 45 jaar getrouwd!

Nederhemert — Vrijdag 22 januari was het maar liefst 45 jaar geleden dat onze voorzitter Dirk en zijn vrouw Bep, elkaar het jawoord gaven.
Een goede reden voor een felicitatiebezoek. Dus ging onze vice-voorzitter Cok van Rijnsbergen naar Nederhemert, om hen, namens ’t Hèmerts Visserskoor te feliciteren en uiteraard deed hij, (zoals Dirk dat altijd bij anderen doet) zijn gelukwens vergezeld gaan met een mooie bos bloemen.

Mobirise

 

Nico & Tineke de Bruin 40 jaar getrouwd!

Woerden — Woensdag 30 december 2020 vierde, onze accordeonist Nico en zijn vrouw Tineke, hun 40-jarig huwelijksjubileum. Maar ook hier zette de corona-crisis een streep door het geplande feest. Maar toch ging deze bijzondere dag niet zomaar voorbij. Voorzitter Dirk Brugmans feliciteerde het robijnen echtpaar telefonisch, en wenste hun nog vele jaren geluk in goede gezondheid toe. Ook werd namens ’t Hèmerts Visserskoor, een mooie bos bloemen bezorgd. 

Mobirise

 Leo & Corrie van Dalen 40 jaar getrouwd!

Brakel/Zaltbommel — Vrijdag 27 november 2020, was het precies 40 jaar geleden, dat Leo & Corrie in het huwelijksbootje stapte. Een heel speciaal jubileum, dat vanzelfsprekend felicitaties verdient. Die waren er dan ook, onder andere van onze voorzitter Dirk Brugmans. Hij zocht het robijnen echtpaar op in hun Intertoys winkel te Zaltbommel, en feliciteerde hen, namens ’t Hèmerts Visserskoor, en deed zijn gelukwens vergezeld gaan met een bos bloemen. 

Mobirise

 Arie & Anna van den Oever 60 jaar getrouwd!

Nederhemert — Dinsdag 27 oktober 2020 vierde Arie en Anna van den Oever, hun 60-jarig huwelijksjubileum. Voorzitter Dirk Brugmans bracht hun een bezoek, en feliciteerde het jubilerende echtpaar (op gepaste afstand) met hun diamanten huwelijk en overhandigde namens ’t Hèmerts Visserskoor een bloemetje.

Mobirise

 Mari & Lia Krijgh 40 jaar getrouwd!

Well — Zaterdag 11 juli was het 40 jaar geleden, dat Mari en Lia in het huwelijksbootje stapte, dit hadden ze op feestelijke wijze willen vieren,
maar de corona-crisis zette een streep door het feest. Voorzitter Dirk Brugmans had hen namens ’t Hèmerts Visserskoor willen verassen met felicitaties en een bloemetje, maar er was niemand thuis, ze waren gezellig met kinderen en kleinkinderen picknicken. Dus heeft hij de bloemen op een veilige plaats achter gelaten, waar ze later bij thuiskomst, met veel enthousiasme werden gevonden.


Mobirise

 Kaartje voor de leden.

Nederhemert — Veel mensen hebben in deze tijd, de kracht van een kaartje herontdekt. Daarom heeft het bestuur van ’t Hèmerts Visserskoor besloten om de koorleden een kaartje te sturen, om ze een hart onder de riem te steken en te laten weten dat wij aan hen denken. Want ook voor onze leden geldt: Oost West, op dit moment is thuis blijven het best.

(klik op de kaart voor een vergroting)

Mobirise

 Peter & Hennie van den Bogert 50 jaar getrouwd!

Ammerzoden — Woensdag 27 mei 2020 vierde Peter en Hennie van den Bogert, hun 50-jarig huwelijksjubileum. Aan de voordeur van hun woning aan de Boonkamp blonk toepasselijk, het getal 50 in goud, en voor voorzitter Dirk Brugmans viel het daarom niet te missen: hier moest worden gelukgewenst. Dat deed hij dan ook allerhartelijkst, en onderstreepte dat als gebruikelijk met een feestelijk bloemetje.

Mobirise
Adres

't Hèmerts Visserskoor
Achterstraat 11
5315 AL Kerkwijk

Contact

Email:
info@hemerts-visserskoor.nl
Tel: 0418-642231 

Wij zijn aangesloten bij:

Shanty Nederland, een over- koepelende organisatie voor koren met Shanty, Seasongs en of Martime Folk in hun repertoire

This site was built with Mobirise